Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Όλα τα φαγητά ένα ταξίδι στην ευλογημένη γη της Μεσσηνίας
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Χωρίς πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού, μόνο γεύσεις βαθιάς νοστιμιάς
Με πρωταγωνιστή το κεμπάπ σε όλα του τα χρώματα
Με γεύση απόλυτα ελληνική, συν τη γοητεία του χαμόγελου μιας γκέισας
Μαζί με πολλά άλλα καλαματιανά μπόνους
Ο Kirios Criton ξετυλίγει το κουβάρι μιας πανάρχαιης ελληνικής ιστορίας που φτάνει ως το σήμερα