Μαζί και αφράτα ψωμάκια και τόνις πουρί
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Tip of the day
Πού θα βρεις ζεστό, σπιτικό χατσαπούρι στην Κυψέλη
Θεματα
Ο γαστροκαφενές είναι τάση και μια στιγμή διακοπών στην πόλη. Βρήκαμε τους καλύτερους
Είναι παγωμένες ρακές, αλλά και κοκτέιλ μαρτίνι
Θεματα
Λαδερά, μια αγάπη για το καλοκαίρι. Πού τα φτιάχνουν τέλεια
Τι θέλει το καλοκαίρι για να είναι νόστιμο;
Θεματα
Κεφτεδάκια, κοκκινιστό και προβατίνα στο νέο ελληνικό street food
Το νέο greek street food αγάπησε πρωτίστως το κέντρο της Αθήνας
Resto
Tartufo, μια αυθεντική και νόστιμη Ιταλία στου Ψυρρή
Brunch, πρωινό, πίτσα, κοκτέιλ με υπογραφή και μια εντελώς fine ιταλική ψαρο-γεύση
Θεματα
Λ. Χατζηκυριακού, ο δρόμος με τις παλιές ψαροταβέρνες του Πειραιά
Η μια δίπλα στην άλλη, η μια απέναντι από την άλλη
Resto
Κρητικιά, το πιο αυθεντικό κρητικό του Πειραιά
Τρεις νεαρές Κρητικοπούλες φέρνουν τα καλύτερα από το νησί
Resto
Στο Sale Bianco ξετρύπωσα την επικότερη bistecca fiorentina
Το κρυφό, ιταλικό μυστικό της Γλυφάδας
Θεματα
Η Red Jane είναι φουρνάρισσα στα Χανιά
Ο πιο εκκεντρικός φούρνος της ελληνικής επικράτειας είναι μια σύνοψη από πολλές διαφορετικές ιστορίες σε αιρετική γραφή. Αν δεν ήταν φούρνος, θα ήταν ο Οδυσσέας του Τζέιμς Τζόις στη διάλεκτο των ζυμαριών