Η γεύση που θα αναζητήσεις και αυτή που θα φέρεις μαζί σου από το νησί
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Θεματα
Χορταίνονται οι Κυκλάδες;
Resto
Το Μαϊάμι στα Χανιά δεν είναι καφέ, δεν είναι εστιατόριο, δεν είναι χώρος τέχνης, είναι όλα αυτά μαζί.
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Θεματα
Πήγαμε ταξίδι στην Καλαμάτα και λατρέψαμε τις ταβέρνες και τα εξαιρετικά, ντόπια προϊόντα της
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Resto
Το Nikkei Floresta είναι ένα εξωτικό ταξίδι στις πλαγιές του Λυκαβηττού
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Resto
Οι Βερσαλλίες της Καλαμάτας που θα θέλαμε να είναι στην Αθήνα
Όλα τα φαγητά ένα ταξίδι στην ευλογημένη γη της Μεσσηνίας
Θεματα
Μπουγάτσα του Ιορδάνη: Το εμβληματικότερο street food των Χανίων
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Θεματα
Rodos Palace: με ένα memory dinner για τα 50 του χρόνια μας θύμισε τον παλιό, καλό ελληνικό τουρισμό
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Θεματα
Το καλοκαίρι αποζητά το ψάρι του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Resto
Humain by Jul’s, fine dining στιγμές σε ένα ταρατσάτο κήπο στο Παγκράτι
Χωρίς πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού, μόνο γεύσεις βαθιάς νοστιμιάς