Ό,τι πιο αθάνατο από το μέτωπο του παλιού, κλασικού ζαχαροπλαστείου
Θεματα
Τα γλυκά που δεν θα πάψουμε να λατρεύουμε
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
Ό,τι πιο αθάνατο από το μέτωπο του παλιού, κλασικού ζαχαροπλαστείου
Ατμόσφαιρα αληθινού κρητικού καφενείου και οι σωστοί ασκορδουλάκοι!
Ο chef patissier Μαρίνος Κοσμάς έγραψε το βιβλίο που θα κάνει τη ζωή σου νόστιμη
Το κρέας όπως το ονειρεύεσαι και η ποιότητα που στεριώνει ένα κλασικό μαγαζί
Στην ταμπέλα αφγανικά, στο πιάτο θεϊκές ινδικές σπεσιαλιτέ
Επιμένει εδώ και 40 χρόνια να γράφει την πιο παλιά εξαρχιώτικη ιστορία
Ντεκόρ όπως γαλλικό μπιστρό και πολύ ωραία γλυκά
Το βίγκαν κοινό μπορεί να χαρεί και τον δικό του μεζέ