Λουκάκης και Πεδιαδιτάκης μαγειρεύουν με δύο γάλλους σεφ και μεγαλουργούν
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Το πιο αγαπημένο φαστ φουντ της Μέσης Ανατολής λατρεύεται και στην Αθήνα
Ο σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας και ο εθνικός μας ζαχαροπλάστης συνομιλούν με την Ελένη Ψυχούλη
Διεθνείς γεύσεις, μεσημέρι και βράδυ, με «κάδρο» τον Παρθενώνα
Πόσα γαλλικά κρύβει η γλώσσα μας;
Με τυριά, πατάτες, κρεατικά από τη Νάξο σερβίρει ατόφια τη γεύση του πανέμορφου χωριού
Το σαβουάρ βιβρ για να μεταμορφώσεις σε ξεχωριστή στιγμή που θα κλέψει τις εντυπώσεις, μια απλή βραδιά με τους κολλητούς. Γιατί τα καλέσματα δεν θέλουν κόπο. Μόνο τον τρόπο τους!
Μπορεί η τεχνολογία να ξυπνήσει μέσα σου τον καλλιτέχνη; Τα κεραμικά του Γιάννη Βογδάνη θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα μας δίδαξε η παράδοση για ένα αριστούργημα φτιαγμένο από πηλό.
Και είναι η καινούργια συνεργασία των αδελφών Λιάκου και του σεφ Νίκου Καραθάνου