Γιατί η Αθήνα το καλοκαίρι γίνεται και νησί
Θεματα
2 νόστιμα στέκια στο Μεταξουργείο στήνουν νησιωτικό πανηγύρι
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
Γιατί η Αθήνα το καλοκαίρι γίνεται και νησί
Η τυρόπιτα είναι μόνον η αφορμή, ακολουθούν κι άλλα πολλά
Στο εστιατόριο με τον παραμυθένιο κήπο και την εξαιρετική κουζίνα
Και κοτόπουλο, και μπιφτέκια, και κοτομπουκιές και αυγά, φυσικά
Από τον καναπέ μέχρι τη βεράντα και τα κουζινικά, σε τιμές ονειρεμένες
Τρώγεται σαν... ζεστό ψωμάκι μετά τις βουτιές
Γιατί καλοκαίρι είναι να μη σε χωράει το σπίτι
Βουτιές στον χρόνο και στην Ελλάδα που ξεχάσαμε
Ο Περικλής Κοσκινάς μαγειρεύει όπως είναι η φτιαξιά του: ακέραια, έξυπνα, λιγομίλητα, ηθικά, πεντάμορφα
Γεύση καρφωμένη στον εγκέφαλο από τα βάθη της παιδικής σου ηλικίας