Τρεις νεαρές Κρητικοπούλες φέρνουν τα καλύτερα από το νησί
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Resto
Κρητικιά, το πιο αυθεντικό κρητικό του Πειραιά
Resto
Στο Sale Bianco ξετρύπωσα την επικότερη bistecca fiorentina
Το κρυφό, ιταλικό μυστικό της Γλυφάδας
Θεματα
Η Red Jane είναι φουρνάρισσα στα Χανιά
Ο πιο εκκεντρικός φούρνος της ελληνικής επικράτειας είναι μια σύνοψη από πολλές διαφορετικές ιστορίες σε αιρετική γραφή. Αν δεν ήταν φούρνος, θα ήταν ο Οδυσσέας του Τζέιμς Τζόις στη διάλεκτο των ζυμαριών
Θεματα
Πού θα φας καλό φαγητό στου Ψυρρή;
Από σπιτικό φαγητό μέχρι θεϊκά burgers και αυθεντικό βιετναμέζικο
Θεματα
Ποια από όλες τις μαγειρίτσες; Συνταγές από όλη την Ελλάδα για όλα τα γούστα
Έδεσμα-μετάβαση από την αποχή στην κραιπάλη και από τον Θάνατο στη Ζωή
Θεματα
Τι ψάρια πιάνει η Ομόνοια; 4 στέκια που μυρίζουν ιώδιο κι αύρα θαλασσινή
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Ελλαδα
Πειραιάς: Όσα αγαπάμε στο λιμάνι της Αθήνας
Ο νότος ξέρει να το γλεντάει, ανεπιτήδευτα και χωρίς πόζα