viosimotita-afieroma.jpg
Περιβαλλον

Αφιέρωμα Sustainability

There Is No Planet B: Η μετάβαση στη βιωσιμότητα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από το 1992, στην πρώτη Σύνοδο Κορυφής για τη Γη, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, που καθιερώθηκε η έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης, μέχρι σήμερα, η ιδέα της βιωσιμότητας μετεξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα. Πώς παράγουμε και κινούμαστε στον πλανήτη; Πώς πρέπει να διαχειριστούμε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές που δεν είναι αστείρευτες; Ποιο είναι το πρότυπο παραγωγής που μπορεί να προσφέρει καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα και το περιβάλλον; Πόσο φιλικό προς το περιβάλλον είναι το «αποτύπωμα» των επιχειρήσεων; Η ανάγκη για έναν βιώσιμο κόσμο δεν είναι «μόδα» αλλά ο μεγάλος στόχος του 21ου αιώνα. H ATHENS VOICE παρουσιάζει τις δράσεις και τις στρατηγικές τωνν επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και φροντίζουν για ένα αποτύπωμα φιλικό προς το περιβάλλον με γνώμονα την «καλή επιχειρηματικότητα» που συμβάλλει με πράξεις στην επίτευξη της αιεφορίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι