Εκεί ψηλά στην Επανομή, πολλά συμβαίνουν…
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αμπέλια που σκαρφαλώνουν στις πλαγιές, μεγαλώνουν στο φως, χαρίζουν τον καρπό τους και δημιουργούν κρασιά με χαρακτήρα, ποιότητα και αρμονία. Κρασιά αξέχαστα. Τα αμπελοτόπια της Ελλάδας είναι πλούσια, σαν την ιστορία της. Πόσα, όμως, ξέρουμε για τους ανθρώπους που τα καλλιεργούν, πόσα γνωρίζουμε για τα εμβληματικά οινοποιεία όπου παράγονται τα εξαιρετικά ελληνικά κρασιά;
Αυτές τις γιορτινές μέρες, που το κρασί είναι πρωταγωνιστής, αποφασίσουμε να κάνουμε ένα ταξίδι στις μεγαλύτερες αμπελουργικές ζώνες της χώρας, και να ρίξουμε μια κλεφτή, εικονική ματιά στους Οίκους του Κρασιού: τα σπουδαία οινοποιεία της Ελλάδας…
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ
Στους πρόποδες του Παγγαίου Όρους οι άνθρωποι καλλιεργούν αμπέλια από την αρχαιότητα
Λίγο έξω από την Αθήνα συμβαίνουν μικρά, οινικά θαύματα…
Από την τεχνολογία ξανά πίσω στην αμπελουργία
Τα ξεχωριστά νησιά δίνουν και ξεχωριστά κρασιά
Ένας νεαρός ντόπιος παραγωγός αναβιώνει τις παλιές κυκλαδίτικες ποικιλίες
Από τη Νάουσα μέχρι την Κρήτη ένα κρασί σε περιμένει να το πιεις
Δειτε περισσοτερα
Οι ειδικοί απαντούν για την υγεία μας
10 άρθρα για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση για τη διατήρηση της υγείας μας
Δικαιούσαι στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε