Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Θεματα
Podcast Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Κουραμπιές ή μελομακάρονο;
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Pasta στο χέρι, ζουμερά burgers, τιμημένα σουβλάκια και πεντανόστιμες πίτσες
Από ιδιαίτερα delicatessen μέχρι εκλεκτά κρεοπωλεία εδώ θα βρεις τα πάντα για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε gourmet εστιατόριο
Μια οικογενειακή επιχείρηση που κρατάει από το μακρινό 1920
Φημισμένο κρεοπωλείο της πόλης, το οποίο, εκτός από τους χιλιάδες Αθηναίους, εμπιστεύονται γνωστά μεζεδοπωλεία, ταβέρνες, εστιατόρια και ξενοδοχεία απ’ όλη την Αττική για τις προμήθειές τους