Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Θεματα
Podcast Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Το γιορτινό τραπέζι
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Festive cocktails, ωραίες μουσικές και εορταστική ατμόσφαιρα
Βουτυρένια κρουασάν, λαχταριστές πίτσες, ζαχαροπλαστεία που έχουν γράψει ιστορία και πολλές ακόμα νοστιμιές
Ό,τι κι αν προμηθευτείτε από εδώ, να είστε σίγουροι ότι θα είναι το καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας
Και πολλά ακόμη φανταστικά γλυκά με συνταγές από την Πόλη!
Διαλεχτά τρόφιµα µε εγγύηση ποιότητας
Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το γιορτινό σας τραπέζι και όχι µόνο
Εδώ θα βρεις χειροποίητα κρουασάν, φτιαγμένα αποκλειστικά από τις καλύτερες πρώτες ύλες
Από το 1988 μέχρι σήμερα παραμένει σταθερή αξία στο Π. Φάληρο