Και θέλουμε να δοκιμάσετε όσα μαγειρεύουμε στα ολόφρεσκα, ζεστά σαν ψωμάκια, podcasts του Μίξερ.
Θεματα
Ελένη Χ Στέλιος: Μπαίνοντας στο Μίξερ
Και θέλουμε να δοκιμάσετε όσα μαγειρεύουμε στα ολόφρεσκα, ζεστά σαν ψωμάκια, podcasts του Μίξερ.
Πώς φτιάχνουμε καθαρό βούτυρο, πώς το λιώνουμε χωρίς να το κάψουμε και να μυρίσει, πώς το διατηρούμε;
Ήταν ο τρόπος να αντιμετωπιστεί η πανώλη
Το πού και το πότε φτιάχτηκε το βούτυρο αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μέχρι και σήμερα, ιδιαίτερα στους γαστρονομικούς κύκλους
Μελωμένα μελομακάρονα, αφράτοι κουραμπιέδες, και πολλά ακόμα μοναδικά γλυκά
Το ζαχαροπλαστείο στην Ηλιούπολη που μοιάζει με στολίδι
Εδώ θα βρεις όλα τα γλυκά που ονειρεύεσαι για τα Χριστούγεννα
Από το 1953 στην οδό Κυψέλης