Η γνωστή σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη μάς δίνει τη συνταγή ενός από τα πιάτα-σουξέ στο εστιατόριο Πράσινος Λόφος
Θεματα
Κεμπάπ με φιστίκια Αιγίνης
Η γνωστή σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη μάς δίνει τη συνταγή ενός από τα πιάτα-σουξέ στο εστιατόριο Πράσινος Λόφος
Η έκφραση από τη «θάλασσα στο πιάτο» ήταν γνωστή ήδη από την προϊστορική εποχή.
Γαλότσες, πάγος, υγρασία που τρυπάει κοκάλα. Πρωί στην κεντρική ιχθυαγορά της Αθήνας.
Η μαγειρική για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο είναι τρόπος ζωής.
Μπουκιές σε μια καλή χωριάτικη, σταγόνες που μυρίζουν θάλασσα, γραφικές αυλές, ταράτσες με θέα και φεγγάρια που θέλουν να σε πάρουν μαζί τους.