Ο Sommelier @ Genius in Gastronomy Γιώργος Λούκας μάς προτείνει ωραία ελληνικά κρασιά με τιμή κάτω από € 10 (στο ράφι)
Θεματα
Καλά κρασιά
Ο Sommelier @ Genius in Gastronomy Γιώργος Λούκας μάς προτείνει ωραία ελληνικά κρασιά με τιμή κάτω από € 10 (στο ράφι)
H μπρουσκέτα είναι το πιο διάσημο ιταλικό τσιμπολόι και το σκορδόψωμο
Eπιμέλεια: ΝΕΝΕΛΑ ΓΕΩΡΓΕΛΕ/ Συνεργάστηκαν: Ζιζή Σφυρή, Τζένη Σταυροπούλου, Δήμητρα Τριανταφύλλου, Ναταλία Δούκα
Τέτοια σύμπνοια απόψεων καιρό είχε να σημειωθεί στο γραφείo
Πρωινή, μεσημεριανή ή και βραδινή απολαυστική συνάντηση με τον κύριο και την κυρία τοστ από τη Γαλλία.Το απόλυτο ζευγάρι!