Έχει μια αίσθηση ελευθερίας αλλά μη γίνουμε και πρωτόγονοι…
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας από τον Ιταλό Executive Chef, Mauro Peressini
Το Flamingo ενώνεται με το Spoiled Bar σε ένα χρωματιστό, νόστιμο Σαββατοκύριακο
«Γλυκές μέρες» ξανά στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια
Ο Φιλάρετος Ψημένος είναι ο συγγραφέας του και μας μιλάει για τις «Γαστρονομικές ανησυχίες ενός ξενοδόχου» και άλλα ωραία…βουκολικά.
Μήπως εσύ τρως πιο «βασιλικά» απ' τη βασίλισσα; Συναρπαστικές λεπτομέρειες από τις διατροφικές συνήθειες της βρετανικής Αυλής
Κάθε Πέμπτη στο μπαρ του ξενοδοχείου Domotel Kastri οι λάτρεις της Nonino κάνουν ένα ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία
Συγκινηθήκαμε από την απλή νοστιμιά και τρυφερότητα του κρέατος και από τις «αληθινές» πατάτες του
Και η λιποδιάλυση θέλει το smoothie της!