Βαθύς γνώστης της ιαπωνικής κουζίνας, με θητεία στο περίφημο Nobu της Νέας Υόρκης. Μιλάμε μαζί του, για τι άλλο, για σούσι.
Θεματα
Χρόνης Δαμαλάς, ένας Ιάπωνας από τη... Χίο
Βαθύς γνώστης της ιαπωνικής κουζίνας, με θητεία στο περίφημο Nobu της Νέας Υόρκης. Μιλάμε μαζί του, για τι άλλο, για σούσι.
Και μερικά ακόμα πράγματα που (ίσως) δεν ήξερες για την αγαπημένη σου λιχουδιά
Ladolea, ένα πολύ δυνατό brand premium ελαιολάδου από τα αδέρφια Κλουτσινιώτη
Ο Athena International Olive Oil Competition θα διεξαχθεί 26-28 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών
Πώς τα καταφέρνουμε όλοι και βγαίνουμε μετά από 40 μέρες νηστείας πιο τροφαντοί, είναι να απορείς...
Ο βραβευμένος σεφ μοιράζεται με τον Μίλτο Αρμένη για μια βραδιά την κουζίνα του Όμικρον
Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για την υγιεινή διατροφή, η έκθεση ΑνΘΕΛΩ σε περιμένει την Κυριακή 25/2