Ο καφές κατακτά την Αθήνα. Μάθε όλα τα μυστικά του
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Η A.V. μιλάει με τον Γιώργο Μπάγκο, έναν από τους δημιουργούς των Three Cents
Δρόμοι, στέκια, γειτονιές, σημεία της πόλης με το δικό τους γευστικό ίχνος
Η Ελλάδα ήταν ο παράδεισος του κρεατοφάγου, με κοψίδια τοίχο-τοίχο… Δεν είναι πλέον. Όχι επειδή δεν υπάρχουν κοψίδια, αλλά επειδή λιγοστεύουν οι κρεατοφάγοι
Τον έχετε πετύχει, ίσως έχετε υπάρξει (σπάνια…) κι εσείς δύσκολος πελάτης. Πάντως, τον αναγνωρίζετε με το «καλημέρα σας»
Είναι της μόδας το μαύρο, (όχι αυτό που νομίζετε, λέμε!) τρόφιμο, φαγητό, σνακ, ποτό. Μάλιστα βγαίνει κυρίως σε γκουρμέ, όχι σε καμένο
Και διαγωνισμός για την καλύτερη πίτα στις 6 Ιουνίου
Τα καλλιστεία… πιροσκί γίνονται την Κυριακή σε χωριό του Κιλκίς