Η αλήθεια είναι ότι «όλο ούζο, ούζο, ούζο, το βαρέθηκα…», φτάνει κάποια στιγμή που και τη σαμπάνια την πεθυμάς.
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Η αλήθεια είναι ότι στο Τhe Mall έχω πάει ελάχιστες φορές. Η αλήθεια, επίσης, είναι ότι όποτε πηγαίνω καταλήγω να περιμένω τις φίλες να τελειώσουν το αφρισμένο shopping τους καθισμένη αναπαυτικά στις πολυθρόνες της La Pasteria.
Η Καθαρή Δευτέρα είναι η αγαπημένη μας νηστεία (;) και τη γιορτάζουμε πανελλαδικά τρώγοντας τον άμπακο!
Ο Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1959. Εδώ και 30 χρόνια ξυπνάει νωρίς και φτιάχνει γλυκά.
Πριν κάνα μήνα μαζευτήκαμε όλη η παλιοπαρέα στου Σ. Σε κατάσταση «πίναμε και καπνίζαμε και την αγάπη βρίζαμε» περνάγαμε όλοι φίνα μέχρι που… κατέφθασε και η πείνα.
Καθώς ανεβαίνω με το αυτοκίνητο στο δρόμο του Πολύδροσου βλέπω τα πρώτα φώτα της πόλης να ανάβουν και να λαμπυρίζουν κατά χιλιάδες στα πόδια μου.
Τι χρειαζόμαστε 25 γρ. βούτυρο ● 600 γρ. πράσα – μόνο τα λευκά μέρη κομμένα σε ροδέλες μέτριου πάχους