Chef εν δράσει. Ο Jerome Serres επιστρέφει στην πιο αρχοντική ταράτσα της πόλης
Resto
Spring Rolls 2010- Η Αθήνα τρώει έξω
Chef εν δράσει. Ο Jerome Serres επιστρέφει στην πιο αρχοντική ταράτσα της πόλης
Τα all day cafés και τα μπαρ είναι ο καθρέφτης της πόλης. Με ένα ποτό στο χέρι η μισή Αθήνα περιμένει να ερωτευτεί ή τέλος πάντων κάτι ευχάριστο να της συμβεί, ενώ η άλλη μισή προσπαθεί να κερδίσει λίγο χώρο για την έμπνευσή της.
Τι χρειαζόμαστε Για τη βάση: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ● 125 γρ. βούτυρο κομμένο σε κυβάκια