O chef Ντίνος Φωτεινάκης δημιουργεί αυθεντικά ελληνικά πιάτα
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Βρες ποια είναι τα εστιατόρια που επιμηκύνουν το ωράριο μέχρι αργά και περιμένουν εσένα και τις θεατρόφιλες ανησυχίες σου
Ελευθερία και άνεση είναι το σύνθημα που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του πρώτου Coco-mat Nafsika Hotel στην Κηφισιά, και έπεται συνέχεια...
Ο sous chef της «Σπονδής» και συνεργάτης του Στέλιου Παρλιάρου θα μας κάνει όλους μας ξεφτέρια στην κατσαρόλα.
Στο Μεξικό οι micheladas σε διάφορες παραλλαγές θεωρούνται ιδανικές για το hang-over. Συνήθως λέγοντας chela οι Μεξικάνοι εννοούν μια «κρύα μπίρα». 1 παγωμένη μεξικάνικη μπίρα (ή όποια βρίσκεται στο ψυγείο σας) • ¼ φλιτζ. χυμός από λάιμ • 1 φέτα λάιμ • 1-2 σταγόνες Τabasco ή αντίστοιχη καυτερή σος • 1-2 σταγόνες σόγια σος • 1 σταγόνα worcestershire sauce • αλάτι • 1 ποτήρι μπίρας παγωμένο • παγάκια
Ο πολύχρωμος χώρος σε βάζει, όσο χαζεύεις τις διάφορες παραδοσιακές πινελιές, σε διάθεση να παραγγείλεις μια παιχνιδιάρικη μαργαρίτα.