Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Θεματα
Podcast Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Τα νηστίσιμα γλυκά
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης αναδεικνύει τον ποντιακό γαστρονομικό πολιτισμό και διαδίδει τους θησαυρούς του στις νεότερες γενιές
Ξεχωρίζουν για τη γεύση τους, τονώνουν την τοπική γαστρονομία και παράδοση
Στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου «πήγαινε» με Ρομπόλα Κεφαλονιάς
Τον καλύτερο μπακαλιάρο, τον θυμόμαστε πάντα, σπιτικό!
Ιδανικό μέρος για νόστιμο πρωινό ή brunch, εξαιρετικό καφέ και σπιτικούς συνδυασμούς τσαγιού
Εδώ μπορούμε να βρούμε χορταστικά σάντουιτς με προζυμένιο ψωμί, με vegan και vegeterian επιλογές, καθώς και ποικιλία φρέσκων γλυκών