Καλωσορίζουν την άνοιξη με τις «τιμές» που της αξίζουν
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Τα πιάτα που κάνουν τη διαφορά είναι το μούρλια κεμπάπ σε μερίδα ή και σε τυλιχτό σουβλάκι, το λαχταριστό χοιρινό κοντοσούβλι και όλα τα μαγειρευτά
Αν είστε λάτρεις της θάλασσας, προτιμήστε λιγκουίνι με σάλτσα καπνιστής παλαμίδας και φρέσκο φιλέτο τόνου
Χρησιμοποιούν μόνο αγνά υλικά από Έλληνες παραγωγούς, ενώ τα πιάτα και οι συνταγές είναι βασισμένα στα υλικά της κάθε εποχής
Όλα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με μεράκι από τον σεφ Νικόλα Κόσαρη και τη δημιουργική του ομάδα
Specialty καφές, all day menu και signature cocktails, σε έναν χώρο όπου κυριαρχεί η φιλοσοφία της γλυκιάς απραξίας
Η καλύτερη επιλογή σου πριν και μετά τη δουλειά, στη βόλτα με την παρέα σου ή μόνος πρωί και απόγευμα
Η κουζίνα μεγαλουργεί σε όλα τα επίπεδα και τίποτα εκεί δεν είναι προπαρασκευασμένο