Έντονες γεύσεις ζητούν το ταίρι τους σε μια ρετσίνα
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Από νόστιμα μεζεδοπωλεία και all day bar μέχρι ιστορικά γλυκοπωλεία
Ένα συρμός που έχει άρωμα ενός αφράτου και φρεσκοψημένου κέικ. Σαν και αυτό που μοίρασε ο Στέλιος Παρλιάρος μία ημέρα έκπληξη στην μπλε γραμμή μετρό!
Ένα απαραίτητο στοιχείο της κουζίνας που ξεπερνά τα πολιτισμικά σύνορα και τις μαγειρικές παραδόσεις
Πώς να επιλέξετε και πώς να συντηρήσετε σωστά τα αυγά με τα tips του Στέλιου Παρλιάρου
Το αφρώδες γλύκισμα από ζάχαρη και ασπράδι αυγού
Σύμφωνα με μια μυθολογική θεωρία, η Νύχτα και ο Αιθέρας γέννησαν ένα ασημένιο αυγό
Λεπτεπίλεπτο και άψογο στην τελειότητα της φόρμας του, συγκαταλέγεται σ’ εκείνες τις τροφές που φέρνουμε στο νου μας με νοσταλγία, όχι μόνο γευστικά αλλά και συναισθηματικά