Από τους σεφ του Delta στο ΚΠΙΣΝ, Γιώργο Παπαζαχαρία και Θάνο Φέσκο
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
29°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Το εστιατόριο της οδού Ικτίνου, που το 2013 κατέβασε ρολά παύοντας να σερβίρει τις διάσημες πατάτες κομπλέ και το φημισμένο γεμιστό του μπιφτέκι, ξανάνοιξε!
Ένας μικρός παράδεισος στην καρδιά της πόλης
Αμέτρητες γεύσεις, φιλική και καθημερινή εξυπηρέτηση και κορυφαία ποιότητα
Φέτος κλείνει 10 χρόνια και εξακολουθεί να δημιουργεί εκπληκτικές γεύσεις και για τους πιο απαιτητικούς
Στα εργαστήρια κάθε καταστήματος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ρόδο, φτιάχνουν παγωτό από 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλίσιο γάλα, προσφέροντας μια πλούσια γευστική εμπειρία που μένει αξέχαστη
Η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός και ο Πειραιάς απλώνονται πανοραμικά μπροστά μας, όσο εμείς απολαμβάνουμε ένα εξαιρετικό γεύμα