Με τέχνη, στιλ και γαστρονομία υψηλών απαιτήσεων
Θεματα
St. George Lycabettus, το ξενοδοχείο-σήμα κατατεθέν του Κολωνακίου κλείνει φέτος μισό αιώνα ζωής
Με τέχνη, στιλ και γαστρονομία υψηλών απαιτήσεων
Μια πρωτότυπη γευσιγνωσία στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
«Ο μισθός είναι ψίχουλα, αλλά έλα, αφήνουν tips!»
Τα παλιά μαγαζιά που κρύβουν μέσα τους και του πουλιού το γάλα, είναι καλύτερα από τους απρόσωπους διαδρόμους των σούπερ-μάρκετ
Και για άλλα πολλά νόστιμα που συμβαίνουν στο ωραίο ιταλικό του Ψυρρή
Δειπνητήρια, ουχί κοφτήρια: «Για μένα αυτό που μετράει είναι η παρέα και να μη νιώθω ότι με πιάνουν κορόιδο»
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Θα ακολουθήσει την πορεία των γνωστών ιστορικών μαγαζιών της Αθήνας, και των άλλων πόλεων, που κλείνουν