«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
29°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Θεματα
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας «ταξιδεύει» από τις ελληνικές θάλασσες στο μίξερ
Θεματα
Noca Bar & Spirits: το νέο στέκι της Κύθνου θα γίνει το αγαπημένο σου bar
Σε περιμένει με ένα μοναδικό σκηνικό στην καρδιά του λιμανιού
Θεματα
Nummus: To café του Νομισματικού Μουσείου είναι και πάλι ανοιχτό
Ο αγαπημένος αθηναϊκός κήπος αλλάζει διαχείριση, αλλά όχι χρήση
Θεματα
Kayak Ice Cream: Τρεις δεκαετίες έμπνευσης, δημιουργίας και πλούσιων γεύσεων
Μετράει ήδη πάνω από 100 γεύσεις ενώ κάθε χρόνο πρωτοπορεί με καινούργιες δημιουργίες
Resto
Humain by Jul’s, fine dining στιγμές σε ένα ταρατσάτο κήπο στο Παγκράτι
Χωρίς πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού, μόνο γεύσεις βαθιάς νοστιμιάς
Θεματα
Podcast Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη μαρμελάδα
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Θεματα
10 νέα εστιατόρια για τις καλοκαιρινές σου βόλτες
Από το κέντρο της πόλης μέχρι την παραλία, παντού υπάρχει ένα καινούργιο στέκι για το αθηναϊκό σου καλοκαίρι
Θεματα
Γιάννης Κανταρτζής: Ένας καλλιτέχνης κηπουρός στη Βουρβουρού
Έχει έναν και μοναδικό πελάτη, τον σταρ σεφ Δημήτρη Παμπόρη, των εστιατορίων Bubo, Treehouse και Taverna