ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

134619-307193.jpg
Το καλύτερο χωνάκι πατάτας της πόλης

Ο Βασιλιάς της Πατάτας. Τέσσερα διαφορετικά είδη τηγανητής πατάτας (κυμματιστή, dip, spicy και country) που μπαίνουν σε ένα χάρτινο κώνο, έτσι ώστε να μπορείς να τις τρως περπατώντας. Μόνο που επειδή οι Έλληνες δεν ζουν χωρίς κρέας, o κώνος αυτός δεν χωράει μόνο πατάτες, αλλά και… ολόκληρες μερίδες κοτόπουλο ή χοιρινό, μοσχαρίσιου κεμπάπ, κεμπάπ κοτόπουλου, ακόμα και mahal (κομμάτια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε πιπεριές) ή κοτομπουκιές! Στον ίδιο κώνο, μπορείς επίσης να προσθέσεις από πιπεριές και μπουκίτσες αραβικής πίτας μέχρι λιωμένο τυρί και διάφορες χειροποίητες σος.

134313-306316.jpg
Το καλύτερο μέρος για να μάθεις τα πάντα για το λεμόνι

Το «All About Lemon» είναι μία μικρή όαση στα βόρεια, με μικρές λεμονιές στην είσοδο, που έχει τα πάντα – όλα με λεμόνι (χωρίς να αποκλείει και τα άλλα γλυκά φυσικά). Η ειδικότητά του όμως, το λεμόνι, έρχεται σε κάθε είδους μορφή και τρόπο παρασκευής: από γλυκόξινα μπαλάκια παγωτού που σε δροσίζουν απίστευτα, μέχρι υπέροχες, αφράτες μπάλες λεμονο-μαρέγκας, αλλά και γλυκό του κουταλιού, λεμονάδες, κοκτέιλ, κουλουράκια και βέβαια η σταρ lemon pie που ενθουσιάζει τους πάντες.

133863-305027.jpg
Ο πιο Minion κρουνός της Αθήνας

Εκεί που σκάει η Βουλής, στο κτήριο απέναντι, στην πλάτη του αγάλματος Κολοκοτρώνη. Αν είναι να βαφτεί η πόλη, τουλάχιστον ας γίνει με χιούμορ και φαντασία. Αγαπάμε.

133564-304199.jpg
Τα πιο wild νύχια του Παγκρατίου

Επιτέλους, ένας χώρος «χωρίς φύλο» όπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει περιποίηση mani-pedi, χέρια-πόδια, χωρίς να φοβάται ότι θα βγουν πίσω από καμιά κουρτίνα με φραμπαλάδες να του επιτεθούν τα γιγαντιαία Ροζ Μπον Μπον Νύχια. Το Nail Job Athens είναι το νέο hot beauty spot στον πιο hip δρόμο του Παγκρατίου (Αρχελάου) με εντελώς ξεχωριστό industrial ύφος, jazz μουσική, vintage έπιπλα και μυρωδιά βοτάνων τσαγιού.