ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

121683-272658.jpg
Παρακολουθείστε το 4ο επεισόδιο της σειράς της Nike, Margot vs Lilly

Το 4ο επεισόδιο της σειράς της Nike, Margot vs Lilly, είναι ήδη live και μπορείς να το παρακολουθήσεις στο YouTube channel της NikeWomen! Don’t miss it! Αυτήν την εβδομάδα στο Margot vs Lily, το στοίχημα ανατρέπεται! Η Margot αντιμετωπίζει το πρώτο της troll και φρικάρει συνειδητοποιώντας τι περνάει η Lily ως YouTube vlogger. Από την άλλη, η Lily χάνει τη Vivian από φίλη.

121671-272641.jpg
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση The Mercedes-Benz “Circle of Art” Exhibition

Η Mercedes-Benz Ελλάς παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την εικαστική έκθεση The Mercedes-Benz “Circle of Art” Exhibition, στο Ζάππειο Μέγαρο. Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο, σε ένα exclusive event, που έδωσε το έναυσμα για τα εγκαίνια της πρωτοποριακής έκθεσης, με τη δημιουργική συνύπαρξη τέχνης & αυτοκινήτου.

121667-272636.jpg
#ChampionTheMatchUpdate: Οι πρώτες ώρες του Deco στην Αθήνα

O Deco είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελλάδα αφού λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι η πτήση του προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μετά την θερμή υποδοχή από τους ανθρώπους της Heineken αλλά και έκπληκτους απλούς φιλάθλους που τον αναγνώρισαν στο αεροδρόμιο κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο του καθώς η μέρα ήταν γεμάτη. Το απόγευμα ο Deco βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να πάρει μέρος σε γυρίσματα που αφορούν προωθητική ενέργεια της Heineken και όπως είναι φυσικό όλα τα μέλη του συνεργείου έσπευσαν να ζητήσουν αυτόγραφα.

121662-272634.jpg
Aprilia Sr Max 300

Νέα ανταγωνιστική τιμή € 3.990 για το SR Max της Aprilia! Το scooter 300 κυβικών που αξιοποιεί τη σπορ ψυχή της Aprilia, προσφέροντας καθαρή διασκέδαση και απόλαυση στην οδήγηση. Το Aprilia SR Max μεταφράζει το σπορ χαρακτήρα και την εκρηκτικότητα των μοντέλων του Νοάλε σε όρους τουρισμού: ένα σκούτερ εμπνευσμένο από τον κόσμο των αγώνων που εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις και ευελιξία.

121661-272632.jpg
Τα adidas Originals και η Rita Ora επιστρέφουν με τη συλλογή Asian Arena

Urban Streetwear & απόλυτη θηλυκότητα με έμπνευση από την Ανατολή Τα adidasOriginals και το απόλυτο fashion icon, Rita Ora, μετά τις πολυσυζητημένες τους συλλογές την περασμένη χρονιά, επιστρέφουν με ακόμα περισσότερες προτάσεις για τολμηρές αλλά αυθεντικές εμφανίσεις.