ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

121974-273380.jpg
Η Calzedonia παρουσιάζει την Kelly Rohrbach για ένα ολοκληρωτικά sporty summer!

Η Calzedonia επέλεξε το μοντέλο Kelly Rohrbach ως το πρόσωπο για την σειρά sports του καλοκαιριού. Η Kelly θυμίζει την Pamela Anderson στο Baywatch κι έχει το ιδανικό beach body για την Calzedonia Sport collection. Οι παραλίες του Miami μεταμορφώθηκαν από τον ταλαντούχο φωτογράφο Enrique Badulescu σε setting για το δυναμικό, χαρούμενο, καλοκαιρινό γύρισμα της Calzedonia. Tα νέα σχέδια που προτείνει το ιταλικό beachwear brand συνιστούν πραγματικά must-have για το Καλοκαίρι 2016.

121822-272941.jpg
Έναρξη συνεργασίας FCA Greece με Βελμάρ

 «Σε μία εποχή που ο κλάδος συρρικνώνεται, η Βελμάρ αυξάνει με σταθερά βήματα την παρουσία της στην λιανική προσθέτοντας νέα σημεία και νέες μάρκες»

121811-272909.jpg
«Your Future is not mine»

Τα adidas Originals συνεργάζονται με 4 νέους Αθηναίους και μας προ(σ)καλούν να δημιουργήσουμε το δικό μας μέλλον. Τον Ιανουάριο του 2016, τα adidas Originals έκαναν για ακόμη μία φορά την έκπληξη, αμφισβητώντας την αβέβαιη εικόνα του μέλλοντος μέσα από την καμπάνια “Future”. Η νέα καμπάνια του brand, που διαμορφώνει και εξελίσσει το streetwear style παγκοσμίως, έχει στόχο να εμπνεύσει τη νέα γενιά να δημιουργήσει ελεύθερα το μέλλον της με γνώμονα τις δικές τις αναζητήσεις και επιθυμίες.