«Ό,τι σκέφτηκα, ό,τι με συγκίνησε, ό,τι άγραφο, ακαθόριστο και ανομολόγητο, το βρήκα στο βιβλίο του Μανώλη Γλέζου»
![Άλκηστις Πρωτοψάλτη Άλκηστις Πρωτοψάλτη](/images/708x496/3/jpg/sites/default/files/article/2021/04/27/protopsalti-alkistis-1-5.jpg)
Ο Νίκος Αλιάγας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Αργύρης Γαλιατσάτος, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Γιάννης Νιάρρος και ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης ανοίγουν τη βιβλιοθήκη τους και μας απαντούν. Ποιο βιβλίο τους καθόρισε, θυμούνται και ανατρέχουν;
«Ό,τι σκέφτηκα, ό,τι με συγκίνησε, ό,τι άγραφο, ακαθόριστο και ανομολόγητο, το βρήκα στο βιβλίο του Μανώλη Γλέζου»
«Ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες με συγκλόνισε τόσο πολύ, που δεν τολμούσα να διαβάσω κάτι άλλο από αυτόν»
«Για μένα ο Άρης Φακίνος αναμφισβήτητα ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ‘Ελληνες συγγραφείς»
Όποτε χρειαστεί να δώσω συνοπτικές κι αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τον έρωτα και τη ζωή σε φίλους που υποφέρουν κι απορούν (κι απάντηση δεν βρίσκουν), το φωτοτυπώ και τους το εγχειρίζω
«Έως σήμερα θεωρώ πως στην “Αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι” ο Κούντερα δίνει έναν ορισμό για το κιτς που τον ασπάζομαι»
Η έρευνα του Μόρις για τα πιθηκοειδή και τον τρόπο που φέρονται (ένα τέτοιο είναι και ο άνθρωπος) μου έδειξε ότι στον κόσμο των ζώων υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη
Μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε με διάσημα τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της Ελλάδος
Λαχταριστά μπέργκερς, φοβερές πίτσες, άπαιχτα σουβλάκια, ακόμα και σπιτικό φαγητό, όλα είναι εδώ
Ξενοδοχεία, εστιατόρια, δραστηριότητες και άλλες εκπλήξεις που θα κάνουν τις διακοπές σου ακόμη πιο απολαυστικές
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι