ekdotes-1.jpg
Βιβλιο

Εκδότες βιβλίων σε καραντίνα

Ζητήσαμε από τους εκδότες να μας πουν ποια βιβλία διάβασαν στην περίοδο της καραντίνας

prov2.jpg
Μάκης Προβατάς
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όταν ξεκίνησε η καραντίνα οι περισσότεροι σκεφτήκαμε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για περισσότερο διάβασμα. Ευκαιρία να διαβάσουμε κάποια βιβλία που δεν είχαμε βρει χρόνο μέχρι τότε, ή να ξαναδιαβάσουμε αυτά που για κάποιο λόγο, κυρίως προσωπικό, έρχονται και επανέρχονται στη ζωή μας σαν διαρκής παρέα, αναφορά και παρηγοριά.

Είχα μεγάλη περιέργεια τι μπορεί να συνέβη σε σχέση με την ανάγνωση βιβλίων στους ανθρώπους που ζουν μέσα στα βιβλία, στους εκδότες. Ζητήσαμε λοιπόν από τους εκδότες κατ’ αρχάς να μας πουν ποια βιβλία διάβασαν στην περίοδο της καραντίνας. Και επειδή είναι πραγματικοί λάτρεις της ανάγνωσης, ξέρουμε ότι με κάθε ευκαιρία διαβάζουν και βιβλία άλλων εκδοτικών οίκων. Οπότε ζητήσαμε να μάθουμε και αυτή την πλευρά των διαβασμάτων τους την περίοδο αυτή. Παίρνοντας τις απαντήσεις τους με τα διαβάσματά τους, είδα βιβλία που θέλω πάρα πολύ να διαβάσω, άλλα που θα ήθελα πολύ να ξαναδιαβάσω, και αυτά που ανυπομονώ πολύ να εκδοθούν. Κοινώς μου έτρεξαν τα σάλια για βιβλία, περισσότερα βιβλία…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής