Μουσικη

4 Έλληνες Creators ταξίδεψαν στο Tomorrowland 2024 κι έκαναν "glo up" στην ατμοσφαιρική εμπειρία

Μουσική, χορός και summer vibes σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το glo ταξίδεψε στο Tomorrowland και 4 Έλληνες Creators μας μεταφέρουν την glo up εμπειρία 

Πώς φτάνει κανείς στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του; Ανακαλύπτοντας την αυθεντικά θετική του πλευρά του και εξωτερικεύοντάς την με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Τα καλοκαιρινά μουσικά events είναι η ιδανική ευκαιρία για να απελευθερώσεις την ενέργεια που κρύβεις μέσα σου και να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου αναδεικνύοντας την πιο φωτεινή version του.

Μουσικές, δυνατή ενέργεια και παλμοί να συγχρονίζονται στους ρυθμούς του Tomorrowland. Αυτά περιελάμβανε η glo up εμπειρία που προσέφερε το glo με την πρώτη του επίσκεψη στο φεστιβάλ με τα μυθικά live stages και τα συναρπαστικά performances. Όταν η παρέα απαρτίζεται από Όλγα Ντάλλα, Τζέιμς Καφετζή, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Νίκο Μπάρτζη, η διασκέδαση είναι σίγουρη.

Τοποθεσία, το Μπουμ του Βελγίου. Event, το Tomorrowland. Χρόνος, η καρδιά του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου, εκεί που οι εμπειρίες απογειώνονται και η ατμόσφαιρα γεμίζει φώτα και μουσικές από κορυφαίους DJ, παγκόσμιας φήμης. Φέτος, το πρώτο ταξίδι του glo στο φεστιβάλ-ορόσημο της ηλεκτρονικής μουσικής, στέφθηκε με επιτυχία και μας χάρισε στιγμές μαγικών καλοκαιρινών vibes.

Τα μουσικά stages ήταν κάτι που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους παρευρισκόμενους αφού έκανε glo up σε όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής για τη μουσική αλλά και για την ολοκληρωμένη περιπέτεια των φεστιβάλ. Τα ηχεία έδιναν το ρυθμό και ο κόσμος γινόταν «ένα». Το glo γνωρίζει καλά πως οι καλλιτεχνικές ψυχές για να ενωθούν δεν αρκούνται σε τετριμμένα πλαίσια αλλά αναζητούν το ιδανικό μέρος, όπου οι καινοτόμες ιδέες βρίσκουν χώρο να αναπτυχθούν σε νέες μοναδικές εμπειρίες.

Η θετική ενέργεια πλημμύριζε το χώρο καθ' όλη τη διάρκεια των events. Φιλόδοξοι glo getters, άνθρωποι που ζουν το «αύριο» στο «σήμερα», απελευθερώνονταν τριγύρω σου παραδομένοι στην μαγική διάθεση που δημιουργούσε η ατμόσφαιρα του φεστιβάλ. Χέρια ψηλά και πνεύματα open-minded ενώνονταν για ένα ταξίδι με προορισμό την απόλαυση της στιγμής στο έπακρο.

Τα Live stories και τα Posts προσπάθησαν να αποτυπώσουν τον αυθεντικό παλμό του καλοκαιρινής διασκέδασης που θέλαμε να πάρουμε πίσω μαζί μας και να τον αποθηκεύσουμε για να μας μεταφέρει ξανά στην ενέργεια των ημερών αυτών. Μέσω των social media, η παρέα μεγάλωσε και μέρος της έγιναν χιλιάδες followers που πήραν μια γεύση από την ατμοσφαιρική εκδήλωση-αφιέρωμα στην μουσική.  

Glo up στις εμπειρίες, glo up στην καλή παρέα, glo up στα μουσικά φεστιβάλ που μας ανεβάζουν.  Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πρώτο ταξίδι του glo στο Tomorrowland, να δεις φωτογραφίες και να πάρεις μια γεύση από το μουσικό experience, μπορείς να επισκεφθείς το επίσημο site όπως και το instagram του glo, εκεί που η εμπειρία ξαναζωντανεύει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα