Avenue
Εικαστικα

Handimals: Μια μαγική εμπειρία στο AVENUE

Ο Iταλός καλλιτέχνης Guido Daniele, μεταμορφώνει το χώρο σε γκαλερί τέχνης
Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Handimals: Η hand-painted συλλογή του Guido Daniele, στο AVENUE

Αν ψάχναμε μια λέξη για να περιγράψουμε το εμπορικό κέντρο AVENUE, αυτή θα ήταν η λέξη «ευκολία». Προσφέροντας εύκολη πρόσβαση, αφού βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, το AVENUE είναι το εμπορικό που θα πας μαζί με τα παιδιά σου, θα ευχαριστηθείς τη βόλτα σου, θα κάνεις τα ψώνια σου εύκολα και γρήγορα, θα πλύνεις ακόμα και το αυτοκίνητό σου!

Διαφορετικό από τα άλλα εμπορικά, με το στοιχείο του ξύλου και το φυσικό πράσινο να πρωταγωνιστούν, απλώνεται σε μόλις 2 επίπεδα. Έτσι, το γυρνάς όλο εύκολα και ξεκούραστα, χωρίς να ξεχνάς σε ποιο κατάστημα είδες κάτι που σου άρεσε! Ακόμα και με καρότσι για δίδυμα, η βόλτα στο AVENUE γίνεται με άνεση, αφού δεν υπάρχουν πουθενά σκάλες, αλλά μόνο κυλιόμενοι διάδρομοι! Ο χώρος είναι φωτεινός και ευρύχωρος, και νομίζεις ότι είναι φτιαγμένος ειδικά για οικογένειες.

Τα παιδιά πάντα ενθουσιάζονται με μια βόλτα στο AVENUE, ειδικά όταν περιλαμβάνει στάση για παιχνίδι στον τεράστιο Παιδότοπο Volta ή ταινία στον παιδικό θερινό κινηματογράφο, όσο εσύ απολαμβάνεις με ησυχία τον καφέ ή την μπίρα σου.

Φέτος το AVENUE επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τους επισκέπτες του!Μια έκπληξη που έκανε μικρούς και μεγάλους να μην πιστεύουν στα μάτια τους!Εκπληκτικά άγρια ζώα κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία του AVENUE!

Κι αν αναρωτιέστε πώς έγινε αυτό, την απάντηση μας δίνει ο Ιταλός καλλιτέχνης GuidoDaniele, που ήρθε για για πρώτη φορά την Ελλάδα μετά από πρόσκληση του AVENUE και έκανε στην κυριολεξία τα μαγικά του.

Tα «Ηandimals» του διάσημου Ιταλού καλλιτέχνη μετέτρεψαν το AVENUE σε μια πολύχρωμη, συναρπαστική γκαλερί τέχνης και εμείς είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε να ζωγραφίζει live άκρως ρεαλιστικές φιγούρες ζώων στα χέρια δύο υπερτυχερών, η μία εκ των οποίων ήταν η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο υπερρεαλιστής ζωγράφος Guido Daniele θα επισκεφθεί ξανά το AVENUE στις 14/9 και στις 5/10 για να μας καταπλήξει ξανά με την τέχνη του σε ένα live hand painting event, γεμάτο τέχνη, μαγεία, δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και διαδραστικά παιχνίδια για τα παιδιά!

Ποια ζώα άραγε θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια μας αυτή τη φορά;

Ελάτε να το ανακαλύψουμε παρέα και να ζήσουμε μια μαγική εμπειρία που θα θυμόμαστε για πάντα!

Μπείτε στην ιστοσελίδα των Handimals και μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί που θα δουν τα χέρια τους να μεταμορφώνονται σε έργα τέχνης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα