The Roc Club
Ταξιδια

Το The Roc Club Vouliagmeni είναι το πιο κοντινό σημείο αναφοράς αισθητικής και φιλοξενίας

Θέα, καλαισθησία και κορυφαία φιλοξενία με όλα τα κομφόρ
Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

The Roc Club Vouliagmeni: Πολυτελής διαμονή σε προνομιακή τοποθεσία, με την υπογραφή της Grecotel

Τι σημαίνει το «ινσταγκραμικό» “Summer is a state of mind”; Ότι το καλοκαίρι είναι μέσα μας! Δεν είναι μόνο να το ψάχνεις σε προορισμούς στην άλλη άκρη του κόσμου, χιλιόμετρα μακριά, αεροδρόμια, και λιμάνια γεμάτα κόσμο. Καλά κι αυτά, δε λέω, αλλά είμαστε κι εμείς που έχουμε ελεύθερο μόνο το Σαββατοκύριακο και πού να πρωτο-προλάβουμε να φτάσουμε; Αν ψάχνεις κι εσύ τους κρυμμένους θησαυρούς που μπορεί να βρίσκονται πιο κοντά από ότι πίστευες και να κάνεις τις ονειρικές διακοπές πράξη - όχι μόνο στο μυαλό σου- κάνε “skip to the good part” και πήγαινε στην επόμενη παράγραφο.

Χτισμένο στις παρυφές των βράχων της Λίμνης Βουλιαγμένης βρίσκεται το νέο boutique Club-Maison του Ομίλου Grecotel, “The Roc Club” και σε περιμένει να το εξερευνήσεις και να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης υψηλής αισθητικής και φιλοξενίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και η προνομιακή τοποθεσία με μοναδική θέα στη θάλασσα, στην Astir Marina και στο Λαιμό, σε καλούν να ζήσεις στιγμές χαλάρωσης αλλά και συναρπαστικών εμπειριών όπως water sports, δραστηριότητες στη φύση, ξέγνοιαστο shopping κι άλλα πολλά που θα ανακαλύψεις. Με 34 φωτεινά δωμάτια και σουίτες που θέα που καθηλώνει, το Roc Club αποτελεί έναν exclusive προορισμό αισθητικής πολυτέλειας στην Αττική που σίγουρα θα απολαύσεις στο έπακρον.

Αισθητικές επιρροές διαφόρων εποχών, όπως μεταμοντερνισμού, mid-century και σημερινού ύφους, συνθέτουν μια σύγχρονη ιδιοσυγκρασία που αποπνέει έναν επίκαιρο αλλά και διαχρονικό «αέρα» design. Αριστοκρατικά αλλά και all time classic λευκά μάρμαρα, γήινες ξύλινες επενδύσεις από φυσικό δρυ, αιθέρια υφάσματα και συλλεκτικά αντικείμενα όπως έργα τέχνης και αντίκες είναι μόνο ένα sneak peek της διακοσμητικής προσέγγισης του χώρου που θα αντικρίσεις.

Η The Roc Pool βρίσκεται στο κέντρο του resort όπου η θέα από τα κομψά sun beds και τις private terraces απογειώνεται με τη συνοδεία δροσιστικών cocktails, των νόστιμων snacks και του private service.

Το The Roc Rooftop, με την μαγευτική θέα στη θάλασσα και τη χερσόνησο της Βουλιαγμένης, αποτελεί έναν αξέχαστο προορισμό όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γαστρονομικές εμπειρίες αλλά και χαλάρωση πίνοντας το ποτό τους, με jet setting γοητεία.

H The Roc Veranda προσφέρει όλη την ημέρα στο κοινό μοναδικές γεύσεις σε ένα περιβάλλον που αποτελεί την απόλυτη coastal al fresco dining πρόταση ενώ το The Roc Pool Bar σε προσκαλεί να χαλαρώσεις δίπλα στην πισίνα και πώς να αρνηθείς; Και για εσένα που δεν ξεχνάς να φροντίζεις για την ευεξία σου ακόμη και στις διακοπές, το ειδικά διαμορφωμένο indoor & outdoor γυμναστήριο καθώς και τα wellness activities υψηλής τεχνογνωσίας που σου παρέχει το resort, θα σε κρατήσουν σε φόρμα και θα διατηρήσουν την ενέργειά σου στα ύψη.

Το ανοιχτό πνεύμα και η ουσιαστική πολυτέλεια που παρέχεται στο σύγχρονο sophisticated traveler καθώς και η αφοσίωση στο να νιώσει ο επισκέπτης απόλυτη άνεση και σύνδεση με το χώρο, αποτελούν βασική φιλοσοφία του Ομίλου Grecotel. Η επιτυχία του Ομίλου στο κομμάτι της φιλοξενίας έχει αποτυπωθεί και σε άλλα projects, όπως το εμβληματικό THE DOLLI στην Πλάκα, γνωστό κι ως ένα από τα μέρη με την ωραιότερη θέση στην Ακρόπολη και το Cape Sounio, το resort-συνώνυμο της πολυτέλειας στο άκρο της Ριβιέρας.

Φως καλοκαιρινού ήλιου, απαράμιλλη θέα, θάλασσα που μαγνητίζει κι όλα αυτά σε συνδυασμό με την κορυφαία φιλοξενία και την υπογραφή της Grecotel είναι τα στοιχεία που τοποθετούν το The Roc Club στην κορυφή των ταξιδιωτικών προορισμών για φέτος το καλοκαίρι. Κι όλα αυτά, τόσο μα τόσο κοντά στην Αθήνα.

Η μυστική συνταγή για κορυφαίες διακοπές ακόμα και για το Σαββατοκύριακο είναι πλέον φανερή κι ακούει στο όνομα The Roc Club Vouliagmeni. Το σημείο αναφοράς αισθητικής και φιλοξενίας που δε σε υποχρεώνει να «φας» όλη σου την ημέρα ταξιδεύοντας έφτασε και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να πάρουν μια «γεύση» από την πολυτέλεια της άνεσης που παρέχει απλόχερα. Φέτος το καλοκαίρι, my heart belongs to The Roc Club.

Επισκέψου τον λογαριασμό του πολυτελούς resort στο instagram και πάρε μια γεύση για το τι σε περιμένει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα