Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
© Τάσος Ανέστης
Life in Athens

Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ

Καλό καλοκαίρι!
62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 920
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD
  • ΤΕΥΧΟΣ 920
    UPD
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Των Τάνιας Σκραπαλιώρη, Ιωάννας Γκομούζα, Δημήτρη Αθανασιάδη

Κάτω από τον ανελέητο ήλιο της Αθήνας, η πόλη μεταμορφώνεται σε έναν λαβύρινθο με ζωή και ενέργεια. Εδώ, στην τσιμεντένια μητρόπολη, στα στενά όπου η Ιστορία συγκρούεται με τους μοντέρνους καιρούς, δεν υπάρχουν τουρίστες και ντόπιοι, μόνο ανήσυχες ψυχές που αναζητούν την επόμενη βουτιά στο χάος, για να αναδυθούν ανανεωμένοι. Καλό καλοκαίρι!

Η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
Cine Paris

Cine Paris

Στο Cine Paris αγκαλιά με την Ακρόπολη

Κάθε θερινό σινεμά έχει τη δικιά του ξεχωριστή γοητεία – και για το αιωνόβιο Cine Paris στην Πλάκα αυτή ακούει στο όνομα Ακρόπολη. Για εκατό σχεδόν χρόνια, αμέτρητες ταινίες προβλήθηκαν στο πανί του θρυλικού σινεμά, ενώ παράλληλα η αρχαία ιστορία προβαλλόταν σταθερά ακριβώς δίπλα, στην ακαταμάχητη θέα της Ακρόπολης αριστερά της οθόνης. Η απουσία του ήταν αισθητή τα τελευταία καλοκαίρια. Όμως, φέτος μπορείς ξανά να δεις ταινία στην αγαπημένη πλακιώτικη ταράτσα, μιας και το Cine Paris επαναλειτουργεί πλήρως ανανεωμένο και αναβαθμισμένο με σύγχρονο εξοπλισμό προβολής και ήχου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Cinobo. Από κλασικά αριστουργήματα του ελληνικού και παγκόσμιου σινεμά μέχρι τις νέες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου και του Luca Guadagnino, τα βράδια του καλοκαιριού η έβδομη τέχνη σού ξαναδίνει ραντεβού στο 22 της οδού Κυδαθηναίων. Και μετά την προβολή, ένα παγωτό γιαούρτι από τον Λατίφη ή το Coco’s για τον δρόμο της επιστροφής μέσα από τα στενά της Πλάκας. Τ.Σ.

Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
Respublika © Andrej Vasilenko

Respublika © Andrej Vasilenko

Rave στη Μαλακάσα μέχρι το πρωί

Όλοι έχουμε ταυτίσει τη Μαλακάσα με φεστιβαλικές βραδιές γεμάτες με τα μεγαλύτερα ροκ ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όλοι έχουμε ταυτίσει τα Οινόφυτα με τα θρυλικά rave πάρτι των 90s. Αυτό το καλοκαίρι το rave επιστρέφει κατά κάποιον τρόπο (κοντά) στον τόπο του εγκλήματος, με όχημα το ιδιότυπο καλλιτεχνικό εγχείρημα Lukasz Twarkowski. Ο σκηνοθέτης του «Rothko» επιστρέφει κι εκείνος στη Στέγη και στην Αθήνα και στήνει στο Terravibe τη «Respublika», μια εγκατάσταση μεταξύ θεάτρου και κινηματογράφου, εμπνευσμένη από τα καλλιτεχνικά κοινόβια και τις rave εμπειρίες των λιθουανικών δασών. Από τις 13 μέχρι τις 15 Ιουνίου, κάνε βόλτα στην ύπαιθρο της Μαλακάσας, χόρεψε, πιες ποτό, μπες στο Spaceship, γίνε μέρος της rave εμβυθιστικής εμπειρίας του Twarkowski και τη νύχτα του Σαββάτου χόρεψε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής στους ρυθμούς του superstar της techno, Richi Hawtin, και της Παλαιστίνιας DJ - φαινομένου, Sama Abdulhadi. Τ.Σ.

Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
© Πελαγία Καρανικόλα

© Πελαγία Καρανικόλα

Park Your Cinema: Σινεμά κάτω από τα αστέρια στο γρασίδι του ΚΠΙΣΝ

Αν ανήκεις σ’ αυτούς που πάντα ζήλευαν τις σκηνές των drive-in σινεμά στις αμερικανικές ταινίες, το Park Your Cinema του ΚΠΙΣΝ σε φέρνει κάθε καλοκαίρι κοντά σε αυτό το τρυφερό κινηματογραφικό κλισέ, με προβολές hand picked ταινιών στο γρασίδι του πιο όμορφου ξέφωτου της πόλης. Δες ξανά τον Patrick Swayze στο «Dirty Dancing» να χορεύει τη νύχτα τη ζωής του με τη Jennifer Gray στα χέρια και επιβιβάσου σε μια κρουαζιέρα με καπετάνιο τον Woody Harrelson και προορισμό το «Τρίγωνο της Θλίψης». Κι αν τυχαίνει να είσαι και γονιός, πάρε τα παιδιά σου και μύησέ τα από νωρίς στις χάρες του υπαίθριου σινεμά, παρέα με τον Μικρό Νικόλα και τη Μικρή Γοργόνα. Τ.Σ.

Μαθήματα wind surfing στο Athens Windsurf

Λένε ότι δεν υπάρχει μόνο ένας σωστός τρόπος να δαμάσεις ένα κύμα, σίγουρα όμως μια σανίδα κι ένα πανί είναι μια καλή αρχή. Αν και το windsurfing είναι ένα σπορ για όλο τον χρόνο, δεν υπάρχει ιδανικότερη περίοδος από το καλοκαίρι για να ξεκινήσεις να εξερευνάς την πολύπτυχη γοητεία της ιστιοσανίδας και να δεις ουσιαστικά τη θάλασσα με άλλα μάτια. Το Athens Windsurf στα Λουτρά Αλίμου, με επικεφαλής τον Γιάννη Μόμο, μπορεί να σου μάθει πώς να γίνεσαι καλύτερος ανέβασμα με το ανέβασμα, στροφή με τη στροφή, κύμα το κύμα, μετατρέποντάς σε σιγά σιγά στην καλύτερη εκδοχή πλοηγού του εαυτού σου. Αυτό το καλοκαίρι, αντί για ποτό ή μπίρα μετά τη δουλειά, μπορείς να κατηφορίσεις στην Ακτή Ποσειδώνος, να αλλάξεις το πουκάμισο με τη στολή του surf και να ανακαλύψεις έναν θαυμαστό καινούριο κόσμο, που ήταν τόσο κοντά σου αλλά κάποιος έπρεπε να σου πει απλώς πώς είναι εκεί και να σε βοηθήσει να σταθείς όρθιος πάνω του. Τ.Σ.

Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
© Henri Cartier-Bresson

© Henri Cartier-Bresson

Στον κόσμο του Henri Cartier-Bresson

Συνήθιζε να λέει πως «Το να τραβήξεις μια φωτογραφία σημαίνει να ευθυγραμμίσεις το κεφάλι, το μάτι και την καρδιά. Είναι τρόπος ζωής» και με την αγαπημένη του Leica απαθανάτιζε αυθόρμητες στιγμές ανά τον κόσμο. Τριάντα επτά χρόνια από την έκθεσή του στην Άνδρο, που εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή, οι φωτογραφίες του επιδραστικού συνιδρυτή του πρακτορείου Magnum καταφτάνουν στο Παγκράτι. Τα ακαριαία κλικ του θα μας ταξιδέψουν στην προπολεμική και τη μεταπολεμική Ελλάδα (στην Αθήνα, τις Κυκλάδες, σε απόμακρες γωνιές της Πελοποννήσου, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, αλλά και στους σημαντικότερους ελληνικούς αρχαιολογικούς χώρους, κατά τις δεκαετίες του 1930, του ’50 και του ’60). Θα μας σεργιανίσουν, όμως, και ανά την υφήλιο, από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Iσπανία και τη Βρετανία ως την Αμερική, κι από το Μαρόκο και την Αίγυπτο ως την Iνδία, τη Βιρμανία και την Κίνα, μέσα από τις 74 εικόνες του λευκώματος «Images à la Sauvette (The Decisive Moment)», το οποίο ο Robert Capa έχει χαρακτηρίσει ως «Βίβλο για φωτογράφους». Ι.Γκ.

Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, 3 Ιουλίου έως 27 Οκτωβρίου

Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
Wine With Eleni στο Κουκάκι

Wine With Eleni στο Κουκάκι

Ένα καθαρόαιμο wine bar της πόλης που ανοίγει μόνο το καλοκαίρι

Αν έχεις βαρεθεί να ακούς κάθε μέρα για ένα νέο, «ψαγμένο» wine bar που άνοιξε και μας περιμένει, αν πιστεύεις κι εσύ ότι η «φάση wine bar» έχει ξεχειλώσει, αλλά παρόλα αυτά είσαι λάτρης του κρασιού και κυνηγάς να μάθεις όλο και περισσότερα, μπορείς να πάρεις απολαυστικά καλοκαιρινά μαθήματα στο Wine with Eleni – ένα καθαρόαιμο μπαρ που σερβίρει μόνο κρασί και νερό στη μικρή, διακριτική πλατεία της Μισαρλιώτου στο Κουκάκι, ένα «σωστό» wine bar, που θα βρεις ανοιχτό μόνο το καλοκαίρι. Η δημοσιογράφος οίνου Ελένη Κεφαλοπούλου θα σε μυήσει στα μυστικά των ιδιαίτερων κρασιών που η ίδια αγαπά να πίνει και διαλέγει ένα προς ένα από κάθε περιοχή της Ελλάδας –ακόμα και από το Άγιο Όρος– σε μια λίστα που αλλάζει σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση. Ένα από τα δύο κορυφαία wine bars της Αθήνας για το Conde Nast, όχι ένα ακόμα wine bar, το wine bar για το καλοκαίρι. Τ.Σ

Βιβλία του καλοκαιριού με θέα τη θάλασσα στην 36η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά

Όσοι αγαπούν τα βιβλία δεν μπορούν να αντισταθούν στη λευκή σειρά από περίπτερα που αντιστοιχεί σε μια έκθεση βιβλίου – πόσο μάλλον όταν αυτή παρατάσσεται δίπλα στη θάλασσα. Αυτόν τον συνδυασμό μυρωδιάς χαρτιού και ιωδίου μπορείς να τον συναντήσεις όχι μόνο σε κάποιο νησί, αλλά και στο επίνειο της πόλης, στο καλοκαιρινό ραντεβού που μας δίνει ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά στο Πασαλιμάνι. Από 14 μέχρι 30 Ιουνίου κατεβαίνεις Πειραιά, κάνεις τη βόλτα σου δίπλα στη θάλασσα χαζεύοντας τις νέες εκδόσεις, αγοράζεις τα βιβλία του καλοκαιριού σε ένα σκηνικό που μυρίζει καλοκαίρι και κάθεσαι με τα νέα σου αποκτήματα στα Βοτσαλάκια, με μια μπίρα στο χέρι και τη μουσική που προτιμάς στα ακουστικά. Οι παραλίες και τα βουνά που θα ανοίξεις τα νέα σου βιβλία δεν είναι μακριά. Τ.Σ

Θα παραδοθούμε στο κορεάτικο νουάρ

Aιματοβαμμένες ιστορίες εκδίκησης και δαιδαλώδη αστυνομικά αινίγματα που εξερευνούν τις πιο σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης ψυχής; Στην ταράτσα της Ταινιοθήκης θα γίνει της… (νότιας) Κορέας. Το αφιέρωμα K-Crime (σε συνδιοργάνωση με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης) φέρνει εννέα εμβληματικές ταινίες μυθοπλασίας με την υπογραφή διάσημων σκηνοθετών από την ασιατική χώρα, όπως ο Μπονγκ Τζουν-χο και ο Κιμ Κι-ντουκ, αλλά και ταινίες-εκπλήξεις από λιγότερο προβεβλημένους δημιουργούς. Ανάμεσά τους το «Lady Vengeance» του Παρκ Τσαν-Γουκ, το «I saw the devil» και η «Γλυκόπικρη ζωή» του Κιμ Τζι-Γουν, το «Asura: The city of madness» του Κιμ Σουνγκ-Σου, η βραβευμένη στη Βενετία «Pieta» κ.ά. Τις ταινίες θα προλογίζουν γνωστοί κριτικοί κινηματογράφου. Ι.Γκ.

Θερινός Κινηματογράφος Λαΐς, 27 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου

Parov Stelar: Μερικές φορές αναρωτιέμαι, τι βρίσκουμε αυτή τη στιγμή στον κόσμο μας
© Θανάσης Καρατζάς

© Θανάσης Καρατζάς

Η μουσική της πόλης στους δρόμους της

Αν η καρδιά μιας πόλης χτυπάει στους δρόμους της, τότε ο o παλμός της θα έχει τον ήχο της μουσικής που μπορείς να ακούσεις σ’ αυτούς. Μουσική που ξεχύνεται από τα bars, μουσική που σχηματίζεται από το κολάζ των ήχων των αθηναϊκών στενών και των ανθρώπων τους, αλλά κυρίως μουσική από τους μουσικούς της πόλης, είτε από ανάγκη είτε από επιλογή ασκούν την καλλιτεχνική τους ελευθερία στους αθηναϊκούς πεζοδρόμους ομορφαίνοντάς τους. Στον πολυσύχναστο εμπορικό πεζόδρομο της Ερμού θα ακούσεις από πολυμελείς ρεμπέτικες κομπανίες μέχρι φιλόδοξους νεαρούς singer-songwriters (συνήθως μπροστά από το εκκλησάκι της Καπνικαρέας) με μοναδικά όπλα μια κιθάρα και άφθονη ενέργεια. Αλλά και καθηλωτικές πιανιστικές ροκ μπαλάντες παιγμένες από μια νεαρή πιανίστα τα βράδια – όταν η Ερμού ησυχάζει και ρίχνει τους ρυθμούς της συνοδεύοντας ζευγάρια και παρέες στις βραδινές εξόδους των παραδρόμων της. Στη «σοφιστικέ» βόλτα της Διονυσίου Αεροπαγίτου θα συναντήσεις βιολονίστες και τρομπετίστες, λατέρνες και αυτοσχέδια drum machines, δεκάδες μουσικούς που διασκευάζουν τους ήχους που τους μεγάλωσαν. Στην Αποστόλου Παύλου και στο Θησείο μπορεί να έχεις την τύχη να παρακολουθήσεις μαζί με τις ορδές των τουριστών σύνολα χάλκινων πνευστών ή ομάδες κρουστών να δίνουν ρυθμό σε καλοκαιρινές ημέρες και απογεύματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγεις στην πόλη και να ακούσεις τη μουσική που έχουν να σου προτείνουν οι δρόμοι της – ίσως κάπου εκεί κρύβεται το επόμενο success story που θα ακούς σε λίγο καιρό στο ραδιόφωνο ή θα πηγαίνεις να δεις τις συναυλίες του στην Τεχνόπολη. Τ.Σ.

Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
© Xavi Torrent / Redferns

© Xavi Torrent / Redferns

Mαζί με τους Pulp στην Πλατεία Νερού

Χάρισαν το soundtrack της εφηβείας και της ενηλικίωσης σε μία ολόκληρη γενιά με μπροστάρη τον Jarvis Cocker, παραμένουν επίκαιροι και δεν χρειάζονται φαντασμαγορίες και μπιχλιμπίδια για να προσδώσουν ποιότητα σε αυτό που ονομάζεται pop μουσική. Οι Pulp διαλύθηκαν το 2002, επανενώθηκαν θριαμβευτικά για συναυλίες το 2011 και το ίδιο συνέβη και με τη φετινή περιοδεία τους που κάνει στάση στην Αθήνα. Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στο Release Athens 2024, με θέα τη θάλασσα, θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μαζί τους κοινές αναμνήσεις. Ο Jarvis Cocker θα φορά το βελούδινο σακάκι του, τα μεγάλα κοκάλινα γυαλιά και θα μας σκορπίσει με τις μοναδικές χορευτικές κινήσεις του. Mαζί τους, ως co-headliners, οι The Smile, η μπάντα που δημιούργησαν ο Thom Yorke και ο Jonny Greenwood, δηλαδή ο δημιουργικός πυρήνας των περίφημων Radiohead, μαζί με τον Tom Skinner των Sons ofKemet. Το lineup συμπληρώνει ιδανικά, ένα ακόμα θρυλικό indie rock συγκρότημα, οι υπέροχοι Ride και οι ραγδαία ανερχόμενοι, Tramhaus. Δ.Α

Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
© Τάσος Ανέστης

© Τάσος Ανέστης

Μία νύχτα στα Αναφιώτικα

Στην καρδιά της αρχαίας πόλης, στα στενά δρομάκια με τον χαμηλό φωτισμό, τους ήχους από μπουζούκια, κιθάρες, τα ηχεία που στήνουν trappers και rapperς, τα τζιτζίκια που σκάνε, στα Αναφιώτικα, αξίζει να το ζεις κάθε καλοκαίρι, έστω και για ένα βράδυ. Με ή χωρίς παγωτό στο χέρι, με ή χωρίς φωτό για story, με ή χωρίς παρέα, οι μυρωδιές από τα γιασεμιά, τα βλέμματα των τουριστών και η ψευδαίσθηση ότι θα μπορούσες να βρίσκεσαι σε ένα νησί ενώ βρίσκεσαι σε έναν λαβύρινθο, θα σου υπενθυμίσουν την απλότητα που μπορείς να βρεις ακόμα στην Αθήνα. Δ.Α.

Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
Latraac

Skater στο Latraac, στην πιο cool καλοκαιρινή κοινότητα της πόλης

Είναι πάνω από μια πενταετία τώρα, που μια μικρή urban όαση με μια πίστα για skate, καλά cocktails και άφθονη, φρέσκια μουσική του τώρα, άνοιξε τις πόρτες της στην καρδιά της Αθήνας, στο νούμερο 62 της οδού Λεωνίδου στον Κεραμεικό. Το Latraac –μια ιδέα του αρχιτέκτονα και λάτρη του skate, Ζάχου Βάρφη– έγινε με συνοπτικές διαδικασίες το απόλυτο skate café της πόλης και η αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια μιας μερίδας της νεολαίας, που δεν ήξερε ότι αυτό ακριβώς ζητούσε για το cool ζουρ φιξ της. Φέτος διανύει αισίως την έβδομη χρονιά του –«7 years of unprofessionalism at your disservice»– και από τις έξι το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ σερβίρει ένα από τα καλύτερα Moscow Mule της πόλης, νόστιμα burgers και χάζι στα κόλπα των νεαρών Αθηναίων skateboarders, υπό τη μουσική μερικών από τους πιο eclectic djs της πόλης. Έλα και χάζεψε τους skaters –ή γίνε κι εσύ ένας από αυτούς– ανακάλυψε νέα ερεθίσματα και νιώσε ελεύθερο μέρος μιας πραγματικά cool και ελεύθερης κοινότητας σε μια Αθήνα που αλλάζει πιο γρήγορα κι από τη σκιά της. Τ.Σ.

Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
Latraac

Latraac

Milonga στην Ερμού

Ανάμεσα στους σταθμούς Θησείο και Κεραμεικός, περίπου μετά τις 10 το βράδυ αφήνοντας τη μουσική να σε τραβήξει κοντά της, συνήθως Δευτέρες, η καλύτερη υπαίθρια μιλόνγκα της Αθήνας κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές και συνδέει νοερά τους λάτρεις του τάνγκο με τον χορό που γεννήθηκε στην Αργεντινή από τη μελαγχολία. Βρες τη ντάμα, τον παρτενέρ, τον ρυθμό που σου ταιριάζει ή κάνε χάζι αυτό που οι άλλοι κάνουν με αγάπη και μεράκι. Δ.Α.

Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
© Δήμος Αθηναίων / Νικόλας Κομίνης

© Δήμος Αθηναίων / Νικόλας Κομίνης

Οι live νύχτες  στον Λυκαβηττό

Ραντεβού με την αθηναϊκή νύχτα στην κορυφή, σε ένα στολίδι της πόλης, σε έναν χώρο απόλυτα ιδανικό για συναυλίες μέσα στις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Στην πρώτη ολοκληρωμένη σεζόν της νέας εποχής του Λυκαβηττού, ξεχωρίζουν οι Rockwave Nights που υπόσχονται 13 μοναδικές νύχτες, οι Fever Ray, η μπάντα που αποθεώνει το γκροτέσκο, αλλά και οι επικές ιστορίες των Game of Thrones, Lord of the Rings & The Hobbit, που θα ζωντανέψουν την Παρασκευή 19 Ιουλίου σε μια εντυπωσιακή συναυλία με προβολές, ειδικά εφέ, εντυπωσιακούς φωτισμούς και τα πασίγνωστα scores ερμηνευμένα από την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών. Δ.Α.

Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
Ο μουσικός Δημήτρης Κλώνης

Ο μουσικός Δημήτρης Κλώνης

Το εργαστήριο μετά μουσικής

Ένας από τους πιο διαβολικούς κακούς της μεγάλης οθόνης έρχεται να «στοιχειώσει» τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 10 Ιουλίου και θα παραδοθούμε χωρίς δεύτερη σκέψη στον σκοτεινό κόσμο του. Για τον παράφρονα επιστήμονα Δρ. Καλιγκάρι φυσικά ο λόγος, που χειραγωγεί τον υπνοβάτη Τσέζαρε να διαπράξει φόνους. Ταινία-σταθμός του γερμανικού εξπρεσιονισμού, το ανατριχιαστικό εξπρεσιονιστικό αριστούργημα του Ρόμπερτ Βίνε σε καθηλώνει με την εικονογραφία του, τις φωτοσκιάσεις, την εφιαλτική ατμόσφαιρα, την παραμορφωμένη προοπτική, τα αντι-ρεαλιστικά σκηνικά. Για ένα βράδυ το φιλμ του 1920 έρχεται να μας συναντήσει στο πιο πράσινο «θερινό σινεμά» του κέντρου με τον πολυδιάστατο πιανίστα Στάθη Άννινο, μαζί με τον κρουστό Δημήτρη Κλωνή και τον Ραφαήλ Μελετέα στα συνθεσάιζερ να συνοδεύουν τη δράση με ατμοσφαιρικά ηχοτοπία. Ι.Γκ.

Κήπος του Μεγάρου, 10 Ιουλίου στις 21:00

Summer In The City 2024: Αθήνα, η πόλη που δεν φεύγει ποτέ
© Τάσος Ανέστης

© Τάσος Ανέστης

Μια στάση στην Καλοπούλα

Αισθητικό Δάσος Υμηττού (Καισαιριανής και Βύρωνος), έκταση 4.460 στρέμματα, 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης, ανοιχτό από τις 07.30 έως τις 18.30 ξανά το φετινό καλοκαίρι, το αναψυκτήριο «Καλοπούλα», δίπλα στην αρχαία ομώνυμη πηγή, σε αποσυμπιέζει από τον θόρυβο της πόλης. Βόλτα στο βοτανικό μονοπάτι; Τσεκ στα απομεινάρια παλαιοχριστινιακής βασιλικής εκκλησίας; Άραγμα σε πλαστική καρέκλα; Καφεδάρα; Δ.Α.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα

HAAV: Η Βανέσσα Χατζηγιαννάκη σχεδιάζει ρούχα για ανθρώπους που διεκδικούν καθημερινά την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους
HAAV: Η Βανέσσα Χατζηγιαννάκη σχεδιάζει ρούχα για ανθρώπους που διεκδικούν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους

Αθλητικές γραμμές, ποιοτικές πρώτες ύλες, αγάπη για κάθε σωματότυπο, αντιθέσεις, δυναμισμός, sexiness είναι ό,τι χαρακτηρίζει τις συλλογές του HAAV