![Γιώργος Ίντας, νοσηλευτής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας Γιώργος Ίντας, νοσηλευτής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας](/images/464x342/3/jpg/sites/default/files/article/2020/04/07/thumbnail_10.jpg)
![Γιώργος Ίντας, νοσηλευτής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας Γιώργος Ίντας, νοσηλευτής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας](/images/464x342/3/jpg/sites/default/files/article/2020/04/07/thumbnail_10.jpg)
Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού
Οι περισσότεροι από εμάς μένουμε σπίτι και σε μεγάλο βαθμό προστατευμένοι, είναι όμως πολλοί όσοι βρίσκονται εκεί έξω, στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού, που μας φροντίζουν όταν αρρωσταίνουμε, που κρατάνε ζωντανές τις βασικές λειτουργίες της πόλης, που εξυπηρετούν τις ανάγκες μας και εκτίθενται καθημερινά στον κίνδυνο μετάδοσης του ιού. Αναζητήσαμε κάποιους από αυτούς για να μας πουν πώς σκέφτονται, τι φοβούνται, πώς είναι η καθημερινότητά τους. Θαυμάζουμε το αίσθημα ευθύνης που φέρουν, την ψυχραιμία και τη δύναμή τους, τους ευχαριστούμε θερμά και μαζί τους περιμένουμε με αγωνία την επόμενη μέρα.
Μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε με διάσημα τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της Ελλάδος
Λαχταριστά μπέργκερς, φοβερές πίτσες, άπαιχτα σουβλάκια, ακόμα και σπιτικό φαγητό, όλα είναι εδώ
Ξενοδοχεία, εστιατόρια, δραστηριότητες και άλλες εκπλήξεις που θα κάνουν τις διακοπές σου ακόμη πιο απολαυστικές
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι