Italice
Θεματα

Italice: το αυθεντικό ιταλικό παγωτό υπάρχει στο ψυγείο σου

Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Italice: το premium ιταλικό παγωτό που θες να τρως όλο το καλοκαίρι

Αν έχεις έστω και μία φορά δοκιμάσει παγωτό στην Ιταλία, ξέρεις ήδη ότι η διαφορά με όλα τα υπόλοιπα παγωτά της υφηλίου είναι τεράστια. Οι Ιταλοί δεν αστειεύονται με την κουζίνα τους, πόσο μάλλον με το παγωτό τους. Για να το φτιάξουν, θα χρησιμοποιήσουν τα καλύτερα μηχανήματα, δοκιμασμένες συνταγές και -φυσικά- τις καλύτερες πρώτες ύλες. Εδώ ακριβώς κρύβεται και το πιο πολύτιμο μυστικό: στο αγνό γάλα, στην αληθινή σοκολάτα, στην πιο πλούσια κρέμα. Όταν έχεις τόσο καλά υλικά, δεν χρειάζεται κανένα πρόσθετο για να βελτιώσεις τη γεύση.

Ξέρουμε ήδη, λοιπόν, ότι παγωτό σαν το ιταλικό δεν θα βρούμε πουθενά αλλού. Αλλά σε περίπτωση που σου άνοιξε η όρεξη για αυθεντικό ιταλικό παγωτό, μην ετοιμάζεις ακόμα τη βαλίτσα σου… Τι θα έλεγες αν ανακάλυπτες ότι το τέλειο ιταλικό παγωτό υπάρχει… στην κατάψυξή σου;

Italice, το αυθεντικά ιταλικό παγωτό

Το Italice είναι ένα premium, συσκευασμένο παγωτό που παράγεται εδώ και χρόνια στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Lodi, μία γραφική πόλη λίγο έξω από το Μιλάνο. Στην ελληνική αγορά υπάρχει ήδη από το 2012, και από τότε μέχρι σήμερα τα βρίσκουμε αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος σε τέσσερις υπέροχες (και κλασικά ιταλικές) γεύσεις: σοκολάτα, πραλίνα φουντουκιού, κρέμα (fior di latte) και… πανακότα! Ναι, καλά διάβασες. Το Italice είναι το μοναδικό συσκευασμένο παγωτό που κυκλοφορεί με αυτή τη γεύση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που το κάνει ιδιαίτερο…

Italice

Το Italice είναι το μοναδικό συσκευασμένο παγωτό που κυκλοφορεί σε γεύση πανακότα.

Italice

Το Italice είναι το μοναδικό συσκευασμένο παγωτό που κυκλοφορεί σε γεύση πανακότα.

Το πόσο ξεχωρίζει το Italice το καταλαβαίνεις με το που ανοίξεις τη συσκευασία του και βυθίσεις το κουτάλι σου σε αυτό το απερίγραπτα βελούδινο περιεχόμενο. Όλη τη διαφορά την κάνει το πλούσιο μείγμα. Για τη δημιουργία του χρησιμοποιούνται μόνο οι καλύτερες πρώτες ύλες (μιλάμε άλλωστε για ένα premium παγωτό), κάτι που έχει τεράστια σημασία στο τελικό γευστικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το μείγμα χρωστά το Italice την υφή, την ποιότητα, και φυσικά την αξέχαστη γεύση του. Για να καταλάβετε επακριβώς τι σημαίνει αυτό, προτείνουμε να δοκιμάσετε (σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ακόμα) το Italice Cioccolato. Τρως κουταλιά και όλο το στόμα σου γεμίζει σοκολάτα! Οι λάτρεις της σοκολάτας μόλις βρήκατε το νέο αγαπημένο σας παγωτό κι όλοι οι υπόλοιποι το παγωτό που θέλουμε να τρώμε το καλοκαίρι όλο!

Italice

*Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι και οι τέσσερις γεύσεις του Italice είναι όλες τους gluten free, ενώ το 2021 η εταιρεία αναβάθμισε τις συσκευασίες της από πλαστικές σε χάρτινες, και έτσι πλέον το τέλειο παγωτό είναι και φιλικό προς το περιβάλλον.

Instagram: @italicereserve

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα