![Αχλάδια βρασμένα με βανίλια Αχλάδια βρασμένα με βανίλια](/images/708x496/3/jpg/files/2024-01-26/_dsc4118.jpg)
![Αχλάδια βρασμένα με βανίλια Αχλάδια βρασμένα με βανίλια](/images/708x496/3/jpg/files/2024-01-26/_dsc4118.jpg)
Πρέσβειρα των τροπικών νησιών, είναι η μυρωδιά της βανίλιας που μας έρχεται πρώτη στον νου όταν μιλάμε για ζαχαροπλαστική. Τώρα και στη μαγειρική!
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Από την Αθήνα μέχρι το Μεξικό…ένα πιάτο δρόμος!
Για τις μαγειρικές του σπιτιού θέλεις ποιότητα και καλές τιμές