![Πώς να φτιάξεις τα τέλεια μακαρόνια με κιμά Τα τέλεια μακαρόνια με κιμά](/images/464x342/3/jpg/sites/default/files/recipe/2020/05/11/makaronia_me_kima.jpg)
![Πώς να φτιάξεις τα τέλεια μακαρόνια με κιμά Τα τέλεια μακαρόνια με κιμά](/images/464x342/3/jpg/sites/default/files/recipe/2020/05/11/makaronia_me_kima.jpg)
Η 25η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών από το 1998 με πρωτοβουλία της Ένωσης των Ευρωπαίων Βιομηχάνων Ζυμαρικών. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι για να γνωστοποιηθεί η θρεπτική και γευστική αξία των ζυμαρικών στο ευρύ κοινό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμασταν αφορμή για να φτιάξουμε το αγαπημένο πιάτο όλης της οικογένειας. Αλλά αφού υπάρχει, να μην την εκμεταλλευτούμε;
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Από την Αθήνα μέχρι το Μεξικό…ένα πιάτο δρόμος!
Για τις μαγειρικές του σπιτιού θέλεις ποιότητα και καλές τιμές