- CITY GUIDE
- PODCAST
-
28°
15 στέκια που ξέρουν από καλό ψάρι
Σε λίγο μπαίνει η άνοιξη ανοίγοντας την όρεξη για τις νοστιμιές του βυθού...
Ψαράκια στο τηγάνι, στη σχάρα, στα κάρβουνα, ωμά. Ουζάκια και δροσερά κρασιά, μερακλίδικοι θαλασσινοί μεζέδες. Σε λίγο μπαίνει η άνοιξη ανοίγοντας την όρεξη για τις νοστιμιές του βυθού. Τα παρακάτω στέκια ξέρουν να μαγειρεύουν με μαεστρία τα θαλασσινά και παίζουν τα μυστικά του ψαριού στα δάχτυλα. Ανακάλυψέ τα όλα!
Δειτε περισσοτερα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Από την Αθήνα μέχρι το Μεξικό…ένα πιάτο δρόμος!
Για τις μαγειρικές του σπιτιού θέλεις ποιότητα και καλές τιμές