Hams & Clams
Hams & Clams
Θεματα

15 στέκια που ξέρουν από καλό ψάρι

Σε λίγο μπαίνει η άνοιξη ανοίγοντας την όρεξη για τις νοστιμιές του βυθού...

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
ΤΕΥΧΟΣ 861
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ψαράκια στο τηγάνι, στη σχάρα, στα κάρβουνα, ωμά. Ουζάκια και δροσερά κρασιά, μερακλίδικοι θαλασσινοί μεζέδες. Σε λίγο μπαίνει η άνοιξη ανοίγοντας την όρεξη για τις νοστιμιές του βυθού. Τα παρακάτω στέκια ξέρουν να μαγειρεύουν με μαεστρία τα θαλασσινά και παίζουν τα μυστικά του ψαριού στα δάχτυλα. Ανακάλυψέ τα όλα!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής