- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
Γλυκό, ζουμερό, σούπερ αρωματικό. Το ροδάκινο εύκολα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που η χρήση του είναι διαδεδομένη τόσο στη ζαχαροπλαστική, όσο και στη μαγειρική. Δίνει τέλειες μαρμελάδες, γίνεται κομπόστα και γλυκό του κουταλιού, μας χαρίζει υπέροχες τάρτες, χρησιμοποιείται με χίλιους δυο τρόπους! Παρακάτω συγκεντρώσαμε 6 υπέροχες συνταγές (5 γλυκές και μία… αλμυρή!) με βασικό υλικό το μοναδικό αυτό φρούτο για να το χαρείς στο έπακρο πριν τελειώσει η εποχή του.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ
Δειτε περισσοτερα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Από την Αθήνα μέχρι το Μεξικό…ένα πιάτο δρόμος!
Για τις μαγειρικές του σπιτιού θέλεις ποιότητα και καλές τιμές