![_mg_5141.jpg Εφημερίδα ΑΤΗ: All day στέκι γεμάτο χρώματα, γεύσεις και αρώματα](/images/464x342/3/jpg/sites/default/files/_mg_5141.jpg)
![_mg_5141.jpg Εφημερίδα ΑΤΗ: All day στέκι γεμάτο χρώματα, γεύσεις και αρώματα](/images/464x342/3/jpg/sites/default/files/_mg_5141.jpg)
8 αθηναϊκά στέκια με τέλειο καφέ: Εφημερίδα ΑΤΗ, Create, Άμα Λάχει στης Νεφέλης, Dazz, White Owl Cafe, Vintage Tostou & Mojo
Αυτή η πόλη μοιάζει με ένα απέραντο τραπέζι γεμάτο αχνιστά φλιτζάνια μοσχομυριστού καφέ. Χρώματα, αρώματα, γεύσεις, ποικιλίες ξεδιπλώνονται για να καλύψουν κάθε γούστο αποδεικνύοντας ότι καφές και Αθήνα όχι απλώς πάνε μαζί, αλλά έχουν πάντα ανεξάντλητα κεφάλαια για τους απανταχού urban lovers και coffee addicts. Αν το σκεφτείς, κατά μέσο όρο καταναλώνουμε από 2-3 καφέδες τη μέρα, λέμε τη φράση «πάμε για καφέ» πιο συχνά και από το «καλημέρα», και είμαστε μονίμως σε επαγρύπνηση για να βρούμε το επόμενο cafe που σερβίρει τον τέ-λει-ο καφέ. Ευτυχώς για εμάς, τα specialty coffee shops εμφανίζονται σε ολοένα και περισσότερες γωνιές της πόλης, κερδίζοντας έδαφος στις προτιμήσεις των φανατικών, κι αυτό γιατί κι οι ίδιοι οι επαγγελματίες του χώρου στη συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν πάθος με τον εκλεκτό καφέ και θέλουν να είναι προσιτός και προσβάσιμος σε όλους. Είναι ξεκάθαρο ότι στις μέρες μας η Αθήνα ζει την εποχή του καφέ με πάθος. Γι’ αυτό κι εμείς κάναμε την έρευνά μας, μιλήσαμε με coffee experts, ψάξαμε όλη την πόλη και βρήκαμε τις διευθύνσεις που χρειάζεσαι… Εκεί όπου ο cappuccino είναι πιο λαχταριστός, ο καφές φίλτρου πιο αρωματικός και ο espresso δυνατός και πικάντικος, όπως μας αξίζει…
Μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε με διάσημα τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της Ελλάδος
Λαχταριστά μπέργκερς, φοβερές πίτσες, άπαιχτα σουβλάκια, ακόμα και σπιτικό φαγητό, όλα είναι εδώ
Ξενοδοχεία, εστιατόρια, δραστηριότητες και άλλες εκπλήξεις που θα κάνουν τις διακοπές σου ακόμη πιο απολαυστικές
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι