- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τι έχει ο σωστός foodie στο ντουλάπι; Τα καλύτερα προϊόντα για το καθημερινό τραπέζι και οι μυστικές διευθύνσεις. Το λεξιλόγιο του Master Chef. Η καινούργια τάση στο παγωτό. Σαλάτες, πολλά περισσότερα από ένα απλό πιάτο. Οι σεφ που αγαπήσαμε. Όλα όσα θες να μάθεις για τα κρασιά του καλοκαιριού. Αυτό το τεύχος αφιερώνεται σε εσένα που θες να φας τα πάντα.
Επιμέλεια: Νενέλα Γεωργελέ
Δειτε περισσοτερα
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Ποιες παραστάσεις διαμορφώνουν το φετινό θεατρικό τοπίο
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Σοκολατόπιτες, γαλακτομπούρεκο και θεϊκό προφιτερόλ. Αυτά τα ζαχαροπαλστεία έχουν τα γλυκά που ονειρεύεσαι
Λαχταριστές μακαρονάδες, μερακλίδικα κεμπάπ κι ασυναγώνιστο brunch
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σημειώνονται απότομες αλλαγές του καιρού, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται και τα πρώτα «κύματα» ιώσεων