![331088-685654.jpg Ο Αλέξης Γεωργούλης μόλις άνοιξε δικό του εστιατόριο](/images/464x342/3/jpg/sites/default/files/article/2016/11/18/331088-685654.jpg)
![331088-685654.jpg Ο Αλέξης Γεωργούλης μόλις άνοιξε δικό του εστιατόριο](/images/464x342/3/jpg/sites/default/files/article/2016/11/18/331088-685654.jpg)
Το κέντρο δεν το αλλάζουμε με τίποτα! Μόνο με το φακελάκι Λήμνου της Υδρούσας. Ή για τα άπαιχτα μεζεδάκια των κοριτσιών στο Παρθεναγωγείο. Ή για εκείνο τον μαριναρισμένο μαύρο στον Μυστικό Κήπο. Καλά, εντάξει…Τα βόρεια έχουν μεζεδοπωλεία-μούρλια.
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Από την Αθήνα μέχρι το Μεξικό…ένα πιάτο δρόμος!
Για τις μαγειρικές του σπιτιού θέλεις ποιότητα και καλές τιμές