Ο Γιώργος Πίττας θα παρουσιάσει το καινούργιο του project «Γαστρονομικές Κοινότητες- Gastronomy and Wine Tourism
Θεματα
ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων ξανά στην Αθήνα
Ο Γιώργος Πίττας θα παρουσιάσει το καινούργιο του project «Γαστρονομικές Κοινότητες- Gastronomy and Wine Tourism
Όλη η Αθήνα περνάει από τη Χαριλάου Τρικούπη για αυτά τα σουβλάκια
Ο Δημήτρης Φωτόπουλος και ο σεφ-συνιδιοκτήτης Βασίλης Ζώης έφτιαξαν ένα μικρό, όμορφο και πολύ πολύ «ζεστό» εστιατόριο
Κρέατα, ψαρικά και μαγειρευτά, όλα με υλικά της περιοχής
Στο Chefi το μενού έχει τίτλο “Magic Mushroom Menu”
Κοτόπουλο στη σχάρα, καλαμπόκια, spicy γεύσεις και αρωματικά από το νησί της Καραϊβικής και της μουσικής ρέγκε