Η ελληνική κουζίνα σε ρόλο πρωταγωνιστή
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Θεματα
Τα κοκτέιλ και τα long drinks «μιλούν» για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας
5 συνδυασμοί, 5 διαφορετικοί τύποι ανθρώπων. Ποιος είσαι εσύ;
Resto
Μπαρμπουνάκι στη Μητροπόλεως: Όπως στην πλατεία του χωριού
Πλατάνια, δροσιές και ψαροκατάσταση σε καλές τιμές
Θεματα
Κουίζ: Είσαι foodie και ταξιδιάρης; Απόδειξέ το!
Έχεις φάει σε όλα τα εστιατόρια της Ελλάδας. Τι γίνεται με τις άλλες χώρες;
Θεματα
Septem, η μικρή ζυθοποιία με τις τεράστιες μπίρες
Κλείνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας, καιρός να μάθουμε περισσότερα για τις μπίρες της
Θεματα
Γιώργος Πίττας: Η Γαστρονομική Κοινότητα της Καλαμάτας είναι γεγονός
Τον συναντήσαμε στο Yolenis Gastronomy Center, στην πρώτη δημόσια παρουσίαση του project Gastronomy & Wine Tourism
Θεματα
To bar στα Τρίκαλα που έχει καταλόγους σε γραφή Μπράιγ
Η πρόταση της εβδομάδας από το Perrier
Resto
Napul’ e, το σιτσιλιάνικο ρεστό της Μάγκυς Ταμπακάκη στη Βάρη
Τρώγοντας δίχως αύριο αυθεντικές ιταλικές comfort γεύσεις