Ο γύρος ψήνεται στα κάρβουνα για έξτρα νοστιμιά
Θεματα
Η ιστορία του γύρου στην Καβάλα ξεπερνά τα 70 χρόνια, άξιος συνεχιστής ο Σπύρος Μπασδάνης
Ο γύρος ψήνεται στα κάρβουνα για έξτρα νοστιμιά
Μπουγάτσες χειροποίητες και ημέρας, φτιαγμένες με τα πιο αγνά υλικά!
Ένα στέκι-αφορμή για να βρεθείς στην Πεύκη
Καφές, brunch και ωραίες μουσικές
H αγαπημένη καθημερινά συνήθεια της Μεταμόρφωσης
Κάθε μπουκιά και μια γλυκιά απόδραση από την καθημερινότητα
“Τhese are the lovely days”!