Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο βιβλίο γαστρονομίας της Ύδρας
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
26°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Οι κρέπες που έχουν αφήσει εποχή εδώ και 12 χρόνια στην Κηφισιά, γράφουν τη δική τους ιστορία την τελευταία διετία στο Περιστέρι
Με χειροποίητα σουδάκια, πλούσια σάλτσα σοκολάτας και μία υπέροχη, ελαφριά σαντιγί
Χειροποίητο παγωτό με φρέσκο γάλα, premium ξηρούς καρπούς και φρούτα εποχής
Εδώ θα βρεις τα ξακουστά choux φράουλα και κάστανο
Αγαπημένος προορισμός όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για ανθρώπους από κάθε γωνιά της Αθήνας
Το στέκι που ήρθε από τα Χανιά για να γεμίσει τα αθηναϊκά μας απογεύματα με σοκολατένια ευτυχία
Ζήσε ένα quick trip to Paris με τα όλα του…
Τα εστιατόρια Hervé, Tudor Hall και Patio κερδίζουν από ένα αστέρι Michelin για πρώτη φορά