Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Στάθης Χαρπαντίδης
Ο Στάθης Χαρπαντίδης είναι 13 χρόνια food and travel blogger, αγαπά την ευζωία γιατί η ζωή είναι γεμάτη απολαύσεις, του αρέσουν τα ταξίδια, υμνεί τις γεύσεις και λατρεύει τη ροκ μουσική. Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την μαγειρική. www.newharpas.blogspot.com
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό στα νοτιοδυτικά της Λέσβου φημίζεται για τις πηγές του
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Φάγαμε τα γλυκά του και μας έμειναν αξέχαστα
Μέσω του βασιλιά Καρόλου του 12ου της Σουηδίας που έζησε εκεί εξόριστος!
Ξεκίνησε σαν καφενείο, από έναν ερασιτέχνη ψαρά
Από τον σεφ-πατρόν Ανδρέα Γάβρη, μαζί και 700 ετικέτες κρασιού για ψαγμένους οινόφιλους
Ντόπιοι, ξωμάχοι και γκαιντατζήδες οι θαμώνες της